Billige Sko online
Valutaer:
Denmark
Forside ::  Privacy Notice

Privacy Notice


Fortrolighed
Vi er forpligtet til at bevare privatlivets fred for alle besøgende på vores hjemmeside. Læs følgende privacy policy at forstå, hvordan vi bruger og beskytter de oplysninger, du giver os.

Vi ikke leje, sælge, eller deler personlige oplysninger om dig med andre mennesker eller ikke-tilknyttede selskaber.

Vi kan indsamle dit navn, stillingsbetegnelse, kontaktoplysninger herunder e-mail-adresse, demografiske oplysninger som postnummer, præferencer og interesser, og andre nødvendige oplysninger til kundeundersøgelser og / eller tilbud. Denne information er til at forstå dine behov og give dig bedre service og produkter. Salgsfremmende e-mails vil blive sendt om nye produkter, specielle tilbud eller andre oplysninger, som vi tror, ​​du kan finde interessant ved hjælp af den email-adresse som du har givet. Derudover kan vi bruge dine oplysninger til at tilpasse hjemmesiden efter dine interesser.

Vi gør alt for at sikre, at dit køb oplevelse på vores hjemmeside er sikker. Vi bruger de mest magtfulde Secure Socket Layers (SSLs) kryptering teknikker til at beskytte mod tab, misbrug eller ændring af dine brugeroplysninger. Det tilføjer blot sikkerhed til hele strøm af data mellem din internet-browser og vores system, derfor giver dig en følelse af tillid i give os dit kortnummer. Derudover bruger vi internet svindel screening for at beskytte kreditkorttransaktioner.

Og når du registrerer dig på vores hjemmeside, Vi advarer dig at vælge en adgangskode, der er svær at gætte, men nemt for dig at huske. Venligst protcet din konto info, hvis du finder nogen shadiness om din konto, bedes du kontakte os, vil vi tjekke problem for dig.

Se kreditkort betaling, vi opnår kreditkortautorisation oplysninger direkte fra kortudstedende bank for verifikation inden afslutningen enhver transaktion.

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os via e-mail vores Team.

Din IP adresse er: 54.158.15.97     adidas sko , ugg støvler , nike sko dame , moncler jakker , woolrich frakker , burberry online